Betalen bij 5cc

Betaalprocedure

Bij alle shops van Sendis betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die Thuiswinkel.org aan de betaalomgevingen stelt.

In onderstaand schema treft u per betaalmethode informatie over de soort methode (vooraf direct/ indirect vooraf / achteraf), vanuit welk land de betaalmethode te gebruiken is en wat eventueel de extra kosten zijn van de betaalmethode:

Betaalmethode Methode Te gebruiken in land Betaalkosten
iDeal Vooraf direct Nederland 0,00
Creditcard (Visa, Mastercard en Maestro) Vooraf direct Nederland + België 0,00
Vooruitbetaling / bankoverschrijving Vooraf indirect Nederland + België 0,00
Afterpay Achteraf Nederland, particulieren 0,00
Paypal Vooaf direct Nederland + België 0,00
Webshop Giftcard Cadeaukaart Nederland + België 0,00
Bancontact / Mister Cash Vooraf direct België 0,00

Directe betaalmethoden vs. indirecte methoden

Bij de directe betaalmethoden vindt betaling direct plaats na het plaatsen van de bestelling. Lukt de betaling, dan is uw order direct vrijgegeven voor verdere verwerking. Bij indirecte betaalmethoden, wordt er op later moment betaald, bijvoorbeeld via Internetbankieren. Wij adviseren het gebruik van een directe betaalmethode, zodat er geen vetraging optreedt tussen het bestelmoment en de bijschrijving op onze bankrekening. De levertijd aanduiding op onze website zijn gebaseerd op directe betalingen.

Betaalafhandeling bij Multisafepay

De betaalafhandeling van alle betaalmethoden vindt plaats bij onze betaalpartner Multisafepay. Uiteraard is ook deze website op de best mogelijke manier beveiligd middels een versleutelde internetverbinding. Nadat de betaling heeft plaats gevonden, wordt u automatisch teruggeleid naar de website van Sendis.

Uitleg over de betaalmethoden

iDeal

iDeal is de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode voor internet in Nederland. U betaalt direct via uw persoonlijke en vertrouwde bankomgeving.

Creditcard

Bij alle Sendis shops kunt u met Visa, MasterCard en Maestro betalen. Wij accepteren geen American Express.

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van de bestelling, op een later moment het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Sendis Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren. Heeft u een proforma factuur nodig met gespecificeerde BTW? Laat ons dan a.u.b. weten. Wij zenden een proforma factuur op verzoek per e-mail toe.

Houdt u a.u.b. rekening met één tot drie werkdagen overboektijd tussen de afschrijving van uw rekening en de bijschrijving op onze rekening. Dit kan de levertijd dus verlengen.

Vermeld bij het overmaken het ordernummer, zoals vermeld in de orderbevestiging.

  • Rekeninginformatie:
  • Tenaamstelling: 5-CC B.V.
  • Vestigingsplaats: Waalwijk
  • IBAN: NL34RABO0130263168
  • Swift/BIC: RABONL2U

Afterpay

Achteraf betalen met Afterpay is er enkel voor Nederlandse particuliere bestellingen. AfterPay voert voor Sendis het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Paypal

Met Paypal betaalt u eenvoudig online via uw Paypal tegoed. Er zijn bij Sendis geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Webshop Giftcard

Beschikt u over een Webshop Giftcard? Wissel deze dan eenvoudig door eerst deze betaalmethode te kiezen. Na het ingeven van de unieke code van uw card, gevolgd door de PIN code onder de kraslaag van de card, wordt een overschot terug op uw card gezet. Heeft u een tekort, dan wordt u automatisch gevraagd het bedrag bij te betalen met andere betaalmethode. U kunt meerdere giftcards inwisselen bij een bestelling.

Bancontact / Mister Cash

Onze Belgische klanten kunnen zowel met een Bancontact kaart of een Mister Cash kaart betalen in onze shops. Het te betalen bedrag wordt van uw debitcard afgeschreven. Let erop dat u uw kaartnummer ingeeft van 17 cijfers zonder spaties te gebruiken en dat het kaartnummer niet gelijk is aan de 'Card id' welke onder op de kaart wordt vermeld.

Mislukte betalingen

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw betaling niet lukt. U heeft bijvoorbeeld uw Reader van de bank niet bij de hand, u bent uw PIN-code vergeten. Ook kan het voorkomen dat er een storing is bij het iDeal systeem van een bepaalde bank. U krijgt van Multisafepay een email reminder dat de betaling niet gelukt is. In deze email worden verdere instructies gegeven om uw betaling alsnog af te ronden. Bestelling worden pas in behandeling genomen als de betaling is voldaan.

Bestelling annuleren

Als u de betaling al hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice viaklantenservice@5cc.nlof bel 0416 - 532 417 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 tot 18.00 uur). Wij streven ernaar om het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.

Prijzen inclusief btw

De prijzen bij alle Sendis shops zijn inclusief btw. Het btw-bedrag wordt apart op de factuur vermeld.